Skip to content
Politică

Predoiu pune piciorul în prag. Boc trebuie exclus din PDL

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu pune capăt situației în care se află primarul Clujului, Emil Boc, în interiorul PDL.

Emil Boc și-a afirmat susținerea pentru Elena Udrea, președintele PMP, la prezidențiale, acesta aflându-se deja în Fundația Mișcarea Populară.

Cătălin Predoiu a declarat în acest sens că va propune Biroului Permanent Național excluderea lui Emil Boc din PDL.

„Politica românească are multe defecte. Unul dintre acestea se numeşte duplicitate. E nevoie să ştim cu cine jucăm.Cine joacă pe sub masă, joacă pentru el. Cine joacă la la vedere, joacă pentru cetăţeni. E nevoie să ştim pentru cine jucăm. O să îmi duc demersul până la capăt. Dl. Boc trebuie să răspundă. Cu cine joacă acum? Cu PMP sau cu PDL? Dl. Boc a propus excludererea lui Cristian Preda pentru simple declaraţii, când era preşedintele PDL. Cu mult regret, voi propune BPN să ne despărţim de dl. Boc, deoarece a semnat pentru alt candidat decât cel al nostru, Klaus Iohannis. BPN al ACL va decide. Îl PDL deciziile se iau pe masă, nu sub masă”, a scris Predoiu pe pagina de Facebook.

Emil Boc și-a afișat în nenumărate rânduri susținerea pentru candidatul PMP la prezidențiale, deși este încă membru ACL. Odată cu ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică, PDL așteaptă ca Emil Boc să părăsească PDL în favoarea PMP.

 

6 comentarii la “Predoiu pune piciorul în prag. Boc trebuie exclus din PDL

  1. Pai pe ceilalti primari care vor sa plece cu ordonanta, de ce nu-i dai afara mai Predoiule, si ii ameniniti cu instantele ??? Sa plece si ei asa, liberi, cum il lasi tu pe Boc ! Mare mizerabil esti…

    1. mai bine vezi ce spune Predoiu si dupaia comenteaza.. Boc este un tradator…. cei care tin cu altcineva au plecat.. nu raman ca niste lipitori sa manance acest partid.

  2. Daca era un om veritcal si cu bun simt Boc trebuia sa isi dea demisia si sa isi castige iar locul de primar daca e asa bun. Atunci cand a fost propus premier de PDL nu cred ca vreun greu al PDL a spus ca sustine pe cineva de la PNL sau PSD….sa fim seriosi…Boc a dat dovada de lasitate si duplicitate. Credeam ca are caracter…m-am inselat….iar Predoiu este viitorul acestui partid..un om curajos…demn…care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. AFARA CU BOC!!

  3. Boc e un fricos…un om duplicitar care nu are curajul sa isi asume deciziile luate…asa a facut si in 2012….este diferenta de la cer la pamant intre Boc si Predoiu…iar cel din urma are o abordare foarte buna , din pacate putin intarziata…dar macar cineva ia atitudine in PDL….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *