Predoiu pune piciorul în prag. Boc trebuie exclus din PDL

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu pune capăt situației în care se află primarul Clujului, Emil Boc, în interiorul PDL.

Emil Boc și-a afirmat susținerea pentru Elena Udrea, președintele PMP, la prezidențiale, acesta aflându-se deja în Fundația Mișcarea Populară.

Cătălin Predoiu a declarat în acest sens că va propune Biroului Permanent Național excluderea lui Emil Boc din PDL.

„Politica românească are multe defecte. Unul dintre acestea se numeşte duplicitate. E nevoie să ştim cu cine jucăm.Cine joacă pe sub masă, joacă pentru el. Cine joacă la la vedere, joacă pentru cetăţeni. E nevoie să ştim pentru cine jucăm. O să îmi duc demersul până la capăt. Dl. Boc trebuie să răspundă. Cu cine joacă acum? Cu PMP sau cu PDL? Dl. Boc a propus excludererea lui Cristian Preda pentru simple declaraţii, când era preşedintele PDL. Cu mult regret, voi propune BPN să ne despărţim de dl. Boc, deoarece a semnat pentru alt candidat decât cel al nostru, Klaus Iohannis. BPN al ACL va decide. Îl PDL deciziile se iau pe masă, nu sub masă”, a scris Predoiu pe pagina de Facebook.

Emil Boc și-a afișat în nenumărate rânduri susținerea pentru candidatul PMP la prezidențiale, deși este încă membru ACL. Odată cu ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică, PDL așteaptă ca Emil Boc să părăsească PDL în favoarea PMP.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL