Skip to content
Politică

Predoiu răbufnește după acuzațiile PSD și îi lansează o provocare lui Ponta

Vineri dimineața, fostul consilier prezidențial George Scutaru a fost audiat de procurorii anticorupție, iar prin intermediul unui comunicat de presă, DNA a transmis faptul că George Scutaru a fost pus sub urmărire penală și au impusa măsura controlului judiciar, fiind acuzat de complicitate la luare de mită și spălarea banilor.

În acest context, PSD a reacționat dur prin intermediul unui comunicat de presă și „cere demisia lui Catalin Predoiu din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale”. 

PSD afirmă că Predoiu „trebuie sa isi asume participarea intr-o campanie finantata din coruptie”.

Citește și: Situație bizară: PSD îi cere demisia lui Predoiu din funcțiile politice din…PNL

După aceste acuzații ale celor din PSD a venit și replica tranșantă a lui Cătălin Predoiu. Acesta precizează că a luat cunoștință de insinuările calomnioase ale celor din PSD, pe care le respinge categoric.

De asemenea, Predoiu precizează că, dacă va fi declarat suspect într-un dosar de corupție, va pleca imediat din viața pulbică, chiar și fără decizia unei instanțe.

”Am luat la cunoştinţă insinuările calomnioase şi solicitarea obraznică a PSD – Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Nu am săvârşit vreodată vreo faptă de corupție și nici nu am avut cunoștință de vreuna. Îl chem și eu pe Victor Ponta la o provocare bărbătească, pentru că nu a răspuns niciodată pentru campaniile sale mizerabile (găini moarte și atacuri mincinoase). Să nu mai procedăm ca în cazurile Șova și Vosganian! Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat SUSPECT, subliniez, SUSPECT, într-un dosar de corupție, plec pe loc din viața publică, chiar înainte de decizia unei instanțe. Dacă nu, să îți asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii și de mizerii, și să pleci tu din viața publică printr-un gest de onoare!”, punctează Cătălin Predoiu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *