Skip to content
Politică

Predoiu râde de oamenii lui Dragnea. Ar trebui să își declare averile!

jurnalistii.ro

Ideea aplicării unui impozit global pe gospodărie ar putea să nu prindă viață nicodată, afirmă un liberal  care nu se poate abține să nu râdă de capcana în care s-au încurcat pesediștii.

Cătălin predoiu nu mai dă nicio șansă proiectului de lege privind aplicarea impozitului pe gospodărie, prim-vicepreședintele PNL afirmând că aceasta ar duce la declararea averilor deținute de baronii partidului.

Într-o postare de pe contul său de Facebook, Predoiu susține că amânarea legii pe motiv că nu există un număr suficient de experți care să asigure servicii de consultanță pentru populație în vederea calculării impozitelor nu este decât un pretext.

„Liderii social-democrați nu și-au dat, probabil, seama, dar, tehnic, aplicarea impozitului pe gospodărie presupune și declararea patrimoniului…

Eu cred că acesta este motivul real al tergiversării măsurii și a renunțării, în cele din urmă, la aplicarea ei. Primul pas a fost să spună că n-au destui experți, la final vor găsi altă scuză și nu o vor aplica”, susține Predoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *