Predoiu: Rezolvarea crimei din Sibiu e un mesaj pentru orice cetățean se gândește să încalce legea așa

Cătălin Predoiu / Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că „rezolvarea” cazului de jaf urmat de crimă de la Sibiu reprezintă „un mesaj către orice cetăţean care şi-ar pune în gând să mai încalce legea, în felul acesta, atât de grav, cu speranţa că poate scăpa prin fugă”. „Vor fi prinşi oriunde merg, mai devreme sau mai târziu”, arată Predoiu, conform News.ro.

Predoiu a declarat, luni, despre ancheta în cazul crimei de la Sibiu, că s-a lucrat intens, într-un colectiv extins, mulţumindu-le „poliţiştilor care au colaborat la rezolvarea acestui caz, inclusiv cooperare pe orizontală, aici, în ţară, cu privire la alte instituţii, dar şi cu parteneri externi, poliţişti din alte state”.

„Este meritul lor, al poliţiştilor, vreau să subliniez. Şi aş vrea să subliniez şi faptul că în sine rezolvarea acestui caz este un mesaj către orice cetăţean care şi-ar pune în gând să mai încalce legea, în felul acesta, atât de grav, cu speranţa că poate scăpa prin fugă. Vor fi prinşi oriunde merg, mai devreme sau mai târziu. Deci salut, încă o dată, profesionalismul celor care au colaborat în acest caz, e meritul lor, în primul rând. Şi aş dori să mulţumesc şi, repet, instituţiilor din ţară care au sprijinit: servicii de informaţii. Şi procurorului general, cu care, de asemenea, s-a colaborat foarte bine”, a afirmat Predoiu, la România Tv.

„În ceea ce priveşte dificultăţile procedurale, este o situaţie asupra căreia merită să se aplece Consiliul Superior al Magistraturii, dar aici sunt proceduri specifice pe care cei care le pot declanşa vor hotărî să o facă sau să nu o facă, depinde de ce informaţie au”, a adăugat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL