Skip to content
Politică

Predoiu, scenariu negru pentru România: „Ponta reîntoarce criza!”

Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, a lansat, miercuri, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina de socializare, un scenariu negru pentru România.

Astfel, liberalul susține faptul că premierul Victor Ponta „minează economia”, acuzând faptul că „politica lui este să meargă pe stimularea consumului fără reforme structurale”.

„PONTA MINEAZA ECONOMIA. Comisia Europeana i-a aratat cartonasul galben lui Ponta: politicile fiscale ale guvernului Ponta vor produce un deficit de peste 3% in 2016, spune evaluarea comisiei. Aceasta ar insemna activarea procedurii de deficit excesiv, costuri mai mari pentru refinantarea pe piete externe, instabilitate. Intr-un cuvant: criza. Ponta e periculos pentru ca reintoarce criza in Romania. Politica lui este sa mearga pe stimularea consumului fara reforme structurale. Politica PNL este de stimularea a cresterii PIB-ului prin investitii, locuri de munca, reforma companiilor de stat, antreprenoriat, capital autohton si echilibre bugetare. Politica PNL conduce la convergenta reala cu zona euro, politica lui Ponta conduce la pierderea vitezei economiei si subdezvoltare. Cheia dezvoltarii Romaniei este combinarea unor politici de investitii publice in infrastructura din buget si fonduri europene, cu cele de tip neoliberal (competitie, antreprenoriat, reforma sectorului de stat, privatizari, piata de capital si capitalism social) si de tip „welfare state” (stat al bunastarii) in santate, educatie, asistenta sociala. Noi stim ce avem de facut”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de socializare.

4 comentarii la “Predoiu, scenariu negru pentru România: „Ponta reîntoarce criza!”

  1. predoiule nu îti este rusine sa mai deschizi gura? Erai ministrul justitiei când PDL furau si distrugeau tara!!! Meritati puscarie pe viata tot PDL,si veti primi lovitura în 2016, si voi si cei din PNL care încearca sa va ascunda dupa iei,plecati acasa baaaa!!!!

  2. Asta-i ..problema ta Sasaila ? Apropo….cat are deficitu` asta Germania bre ? Da`….Franta ..bre ? da`….Spania bre? Da`….Ungaria …..boule ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *