Skip to content
București Știri locale

Prefectul Capitalei, mesaj ferm în scandalul gunoaielor din Sectorul 1

Inquam Photos/Ilona Andrei

Romprest nu are voie să sisteze colectarea deşeurilor, iar Primăria Sectorului 1 trebuie să achite serviciile, potrivit contractului dintre cele două entităţi, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, care a subliniat că ambele părţi au obligaţia de a asigura continuitatea salubrizării.

Prestatorul nu are voie să sisteze colectarea deşeurilor. Cu privire la celelalte servicii, poate reduce frecvenţa şi cantitatea, în măsura în care sunt întârzieri de peste 45 de zile (de la primirea facturii de autoritatea locală – n.r.). La fel, Primăria Sectorului 1 trebuie să achite serviciile. (…) Această discuţie despre cine are dreptate este o discuţie perdantă din start. Justiţia va decide, nu noi„, a spus Alin Stoica, într-o declaraţie de presă, potrivit Agerpres.

El a subliniat că Prefectura nu va stabili vinovaţi. „Prefectura trebuie să ajute la identificarea unei soluţii de deblocare, pentru a asigura continuitatea serviciilor şi siguranţa cetăţenilor. Ideal, cu acordul părţilor„, a adăugat Alin Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *