Skip to content
Politică

Prefectul Capitalei pune tunurile pe Tăriceanu: Facem noi anchetă

Paul Nicolae Petrovan, prefectul Capitalei, este dispus să facă o anchetă în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, care a sfidat mii de bucureșteni când și-a reînnoit permisul.

Prefectul a declarat că în cazul în care Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) nu va face verificări, atunci Prefectura se va ocupa de acest lucru, transmite adevarul.ro.

„După cum ştiţi, acolo sunt şi alte instituţii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul ministerului. Adică e şi Direcţia (DRPCIV – n.r.). Trebuie să văd exact care este poziţia direcţiei, DRPCIV-ului. Pentru că dânşii sunt administratorii clădirii. Dacă au declanşat dânşii o cercetare sau dacă o declanşăm noi. Dacă nu o vor face dânşii, o vom face noi. Dar nu vreau să ne suprapunem”, a declarat Paul Nicolae Petrovan.

Nicolae Petrovan a explicat că, în cazul în care abaterile disciplinare au fost comise de ofiţeri sau subofiţeri, competenţa de cercetare este a DRPCIV care se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, iar dacă abaterile au fost comise de personalul contractual, atunci competenţa va fi a Instituţiei Prefectului.

„Am solicitat la SRPCIV (serviciul Bucureşti) să ne facă o informare cu privire la cele rezultate din situaţia prezentată de dumneavoastră. În funcţie de ce mi se va comunica vom analiza natura faptelor. (…) Vom vedea exact ce s-a întâmplat, ce explicaţii vor da oamenii de acolo şi, în funcţie de analiză vom dispune măsurile legale care se impun”, a mai adăugat Nicolae Petrovan.

 

1 comentariu la “Prefectul Capitalei pune tunurile pe Tăriceanu: Facem noi anchetă

  1. in ce calitate faci tu ancheta,mai, domnule perfect?Intra in atributiile tale sa anchetezi vreo persoana cu sau fara functie,dar care nu ti-e subordonata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *