Skip to content
" "
Știri locale Timiș

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a leșinat în timpul ședinței Comitetului pentru situații de urgență

" "

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a leșinat vineri în timpul Comitetului pentru situații de urgență. O ambulanță SMURD a ajuns de urgență la sediul instituției, iar doctorii i-au acordat primul ajutor.

Prefectul a refuzat însă transportul cu ambulanța și s-a ferit de camere. A plecat cu mașina ei la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean.

Cel mai probabil, oboseala și-a spus cuvântul, însă medicii îi vor face toate testele pentru a vedea dacă aceasta va rămâne sau nu internată la spital, informează digi24.ro.

Județul Timiș este județul unde s-au confirmat cele mai multe cazuri de coronavirus din România – patru din cele opt înregistrate până acum.

Săptămâna trecută, șefa DSP Timiș era cea care a părut să nu se simtă bine în timpul unei conferințe de presă a comitetului pentru situații de urgență și a cerut un pahar cu apă. Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, care stătea lângă ea, se oferise să continue comunicarea cu presa, dar șefa DSP a acuzat doar o oboseală și a insistat să-și ducă ideea începută până la capăt.  După comitetul de la Prefectură, unde a fost prezentă, aceasta a dispărut scuzându-se că are multă treabă, iar ziariștii nu au mai putut să o contacteze.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *