Skip to content
" "
Politică

Prefectul județului Brăila, demis. Cine îl va înlocui

In sedinta Guvernului de miercuri, 28 ianuarie, Executivul a decis schimbarea prefectului de Brăila. Astfel, Vasilica Vilcu a fost inlocuita in functie cu Lucian Nicu Olteanu, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca.

Schimbarea lui Vilcu vine la mai bine de o luna de zile dupa ce, aflat la Brăila, Liviu Dragnea a declarat ca ii va cere premierului Ponta si vicepremierului Oprea demiterea prefectului de Brăila ca urmare a proastei gestionari a situatiei de criza din perioada in care Consiliul Judetean a fost blocat, dupa suspendarea sefului CJ Bunea Stancu.

La inceputul acestui an si subprefectul Catalin Grosu a parasit fotoliul din Palatului Administrativ, insa de buna voie, acesta cerand sa nu ii mai fie prelungita detasarea in functie. Grosu a sustinut ca motivele care l-au facut sa ia aceasta decizie tin de viata de familie.

De profesie jurist, Lucian Nicu Olteanu, viitorul prefect, are 41 de ani si este inspector de munca, fiind angajat al ITM de mai bine de 15 ani. Olteanu este casatorit si are doi copii. Conform declaratiei de avere, postata pe site-ul ITM, Olteanu a obtinut in anul 2013, venituri salariale de 27.876 RON, informeaza infobraila.ro.

Sursa foto: ziuanews.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *