Skip to content
Politică

Prefectul Judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, infectat cu noul coronavirus

Facebook

Prefectul Judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus în urma unui test efectuat la cerere, a anunţat vineri Prefectura Vâlcea.

Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea informează că prefectul Sebastian Fârtat a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urma unui test efectuat astăzi la cerere, contra cost. În prezent, starea de sănătate a acestuia este bună şi nu prezintă simptome specifice bolii. Menţionăm, totodată, că prefectul judeţului a respectat tot timpul normele de prevenire şi combatere a răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2, la toate întâlnirile şi şedinţele pe care le-a avut în ultima perioadă, atât cu angajaţii instituţiei, cât şi cu alte persoane din afara instituţiei, păstrând distanţa fizică şi purtând mască de protecţie”, scrie Prefectura Vâlcea într-un comunicat de presă.

Conform instituţiei, atribuțiile lui Sebastian Fârtat au fost preluate pe perioada în care prefectul se va afla în concediu medical, prin ordin de ministru, de șeful Serviciului Financiar, Eugenia Stîngă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *