Skip to content
Politică

Prefectul manelist numit de Grindeanu, condamnat penal DEFINITIV

libertatea.ro

Prefectul manelist numit în funcție de către prim-ministrul Sorin Grindeanu la sfârșitul lunii trecute a fost condamnat penal DEFINITIV.

Este vorba despre cel care reprezintă Guvernul în județul Vaslui – l-am numit pe Eduard Andrei Popica (33 de ani – unul dintre cei mai tineri prefecți din țară), la a cărui nuntă a cântat Adrian Minune și despre ale cărui fițe și pile presa a scris deja.

DETALII AICI: Reforma PSD în administrație: manelist fără experiență, dar cu pile, pus PREFECT

Luni, 12 iunie, România Liberă a relatat că, în decembrie 2012, Popica a fost condamnat definitiv la o amendă penală de 7.000 de lei pentru vătămare corporală din culpă, pedeapsa fiind ştearsă din cazier după trei ani. Mai mult: Eduard Popica poate fi acuzat de fals, din cauză că nu și-a trecut în declaraţiile de avere un credit şi un teren.

Portalul instanţelor de judecată arată că, ulterior acestei condamnări, Eduard Popica nu şi-a învăţat lecţia şi a continuat să încalce regulile de circulaţie, fiind amendat pentru depășirea limitei legale de viteză. Actuala soţie a lui Popica, Mirabela, are şi mai multe amenzi şi reţineri de permis decât noul prefect de Vaslui, de cele mai multe ori tot pentru vitezomanie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *