Skip to content
Coronavirus

Prefectul, subprefectul și președintele Consiliului Județean Maramureș au intrat în autoizolare

In urma vizitei facute ieri de Ionel Bogdan la Prefectura Maramures, dar si a faptului ca acesta a participat la o sedinta unde un senator PNL a fost declarat astazi infectat cu coronavirus, conducerea Prefecturii Maramures si a Consiliului Judetean Maramures alaturi de o parte dintre angajati au intra in izolare la domiciliu.

Tot la izolare a ajuns si seful Politie Maramures, dar si seful Directiei de Sanatate Publica Maramures precum si vocea unica MAI-CJSU Maramures, Dan Buca. Cu totii vor fi testati.

" "

In acest context, comanda CJSU Maramures se afla in Prefectura Maramures in izolare, potrivit sighet247.ro.

Silviu Ungur, prefect de Maramures: “Vom ramane aici, deocamdata. Sunt foarte multe de rezolvat. Avem convoaie si multe altele. Vom vedea cum procedam. O sa-mi sun sotia sa o anunt. A vrut astazi sa vina la mine…

Gabriel Zetea, presedinte Consiliul Judetean Maramures: “Am dispus evacuarea Palatului Administrativ, mai exact a corpului B. Cei care sunt in corpul A, raman. Facem dezinfectie si tot ce e necesar pentru igenizarea spatiilor. Cei care au intrat in contact cu contactii lui Ionel Bogdan vom vedea daca vor intra in autoizolare sau nu. Deocamdata noi vom ramane in corpul B.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *