Skip to content
" "
Sălaj Știri locale

Prefectura Sălaj se mută în Business Center. Palatul Administrativ intră în reabilitare termică

Instituția Prefectului Sălaj va funcționa începând de luni, 23 septembrie, în clădirea Business Center, situată pe strada Unirii nr. 19, la etajul 3. De asemenea, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) se va muta din locul actual, urmând a funcționa începând de marți, 24 septembrie, în Hala Agroalimentară Zalău pe strada Simion Oros nr. 5, etaj I, Piața Centrală, cu acces din pasajul dintre Activ Plaza Mall și piață, a anunțat prefectul Florin Florian, în cadrul unei conferințe de presă.

Serviciul de Pașapoarte nu va avea program de lucru cu publicul luni, 23 septembrie.

Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări rămâne în aceeași locație: Piața 1 Decembrie 1918 nr.12, clădirea Prefecturii, cu intrare de pe strada Unirii.

Palatul Administrativ din centrul Zalăului va intra într-un program de eficientizare energetică, în acest sens fiind semnat un contract în 26 noiembrie 2018, ce vizează „Creșterea eficienței energetice a Palatului Administrativ Zalău”, finanțat prin intermediul fondurilor externe nerambursabile, în cadrul Programul Operațional Regional 2014-2020. Lucrările vor începe după ce va fi stabilit și constructorul, în urma licitației ce se încheie în 19 septembrie și după soluționarea eventualelor contestații.

Bugetul proiectului este de 24.263.129,68 lei, din care contribuția proprie a instituției sălăjene este de 15%, respectiv 3.254.372,87 lei.

Prefectura își va  mută toate birourile în acest centru unde va ocupa spațiile alocate timp de doi ani cu chirie.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *