Skip to content
Politică

Pregătiri febrile înainte de 1 mai. Ministrul Turismului: Calitatea serviciilor a crescut!

observator.tv

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, într-un interviu pentru Agerpres.ro, a vorbit despre pregătirile febrile dinainte de mini-vacanța de 1 mai.

„Am avut întâlniri săptămâna trecută cu reprezentanții din sector și sunt convins că litoralul Mării Negre este pregătit, nu neapărat pentru mini-vacanța de 1 mai, pentru că nu este deschis deocamdată la capacitate maximă, dacă ne referim la partea de plajă, de „beach baruri”, dar este pregătit în general pentru sezonul estival. Calitatea serviciilor pe litoral a crescut de la an la an, în condițiile în care și evenimentele internaționale se dezvoltă. Este clar că avem o creștere a calității serviciilor de turism în general, nu numai pe litoralul Mării Negre”, a precizat Dobre.

" "

Mai mult, șeful de la Turism susține că statul român este interesat să aducă cât mai mulți turiști străini, în special din vestul Europei, dar și din alte părți ale lumii, pentru care există deja pachete speciale.

„Începând de anul acesta avem curse charter cu cetățeni israelieni și asta arată că există un interes pentru România, mai ales că sunt câteva curse pe săptămână. Suntem interesați să atragem turiștii din Vest. Statul român, din punctul meu de vedere, nu concurează cu Bulgaria, noi avem alte pachete pe care le vindem față de vecinii noștri”, a explicat Dobre.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *