Skip to content
Alegeri Puterea Știrilor Video

Pregătiri febrile pentru europarlamentare. Gabriel Mutu: PSD va fi pe prima poziție la nivelul Bucureștiului!

Featured Video Play Icon

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”,  în cadrul căreia a vorbit, printre altele, și despre scorul pe care și l-a propus Partidul Social Democrat (PSD) la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Astfel, edilul a precizat că PSD ar putea obține un scor mulțumitor, care să-l claseze pe primul loc la nivelul Bucureștiului.

”Este greu să pronunț un scor, să spun cam care ar fi procentul pe care îl vom obține, însă eu cred că PSD va fi pe prima poziție la nivelul Bucureștiului. Vom obține un scor care să ne mulțumească și, știți cum e, noi ne pregătim și pentru lucruri mai puțin plăcute, iar din ceea ce va urma, să înțelegem și să învățăm ce avem de făcut în viitor. Chiar dacă ești victorios, nu trebuie să îți spui ”gata, am câștigat, sunt cel mai bun”, pentru că a doua zi nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu știi ce potențial au partidele din Opoziție și este bine să fii precaut, să înveți și  să corectezi tot ceea ce este de corectat, astfel încât tot timpul să ieși învingător”, a spus primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, în cadrul emisiunii ”Puterea Știrilor”.

Reamintim că social-democrații au votat pe 25 martie lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, primele 15 nume de pe listă sunt:

1. Rovana Plumb

2. Carmen Avram

3. Claudiu Manda

4. Chris Terhes

5. Dan Nica

6. Maria Grapini

7. Tudor Ciuhodaru

8. Dragos Benea

9. Victor Negrescu

10. Andi Cristea

11. Natalia Intotero

12. Gabriela Zoana

13. Bianca Gavrilita

14. Emilian Pavel

15. Doina Pana

Mai multe detalii AICI.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *