Skip to content
Politică

Pregătiri febrile pentru prezidențiale. Becali a anunțat că își face partid

prosport.ro

Pregătiri febrile pentru alegerile prezidențiale din 2019. Gigi Becali, latifundiarul din Pipera a anunțat joi seară, într-o intervenție telfonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, de la postul de televiziune B1 tv, că plănuiește să construiască un partid politic ai cărui candidați să fie doar oameni cu studii superioare.

”Doamne ferește! Nu mai candidez în viața mea. Am candidat când eram tânăr, eram aventurier, candidam numai așa, de dragul de a candida, îmi plăcea celebritatea, imaginea, eram nebun. Acum nu mai candidez decât pe funcții la care sunt 100% că le câștig. Deci nu am cum să câștig președinția și atunci nu are rost să candidez.

" "

Eu (rezolv situația din România – n.r.). Eu o să construiesc un partid cu oameni de mare calitate și probitate morală care să poată să rezolve problemele din

România pentru că nici PNL, nici PSD nu sunt niște partide care să poată rezolva aceste lucruri. 

Eu nu am studii superioare. În partidul pe care îl fac nu vor fi candidați decât oameni cu studii superioare și atunci nu pot să încalc eu regula pe care vreau să o fac în partidul meu. Nu mai candidez”, a declarat Gigi Becali. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *