Pregătiri intense la Iași. ACL-iștii își fac curaj singuri

Sâmbătă a avut loc, la Iași, o ședință comună a birourilor de conducere ale PNL și PDL, în vederea organizării întâlnirii parlamentarilor ACL, care va avea loc astăzi. Așa cum informa PSNews.ro ieri, parlamentarii de la PNL și PDL se reunesc astăzi la Iași pentru a discuta pe marginea priorităților legislative din viitoarea sesiune parlamentară.

La ședința organizatorică de ieri, Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreședinte al PDL, Cristian Adomniței, președinte al PNL Iași și Dumitru Oprea, președinte PDL Iași au transmis mesaje mobilizatoare membrilor birourilor reunite ale celor două partide.

„Moldova va da viitorul Președinte al României. Schimbarea va pleca de la Iași. Deși mereu a primit cele mai multe voturi din regiunea noastră, PSD a arătat indiferență față de proiectele Moldovei. Legiferarea traseismului arată disperarea PSD care recurge la practici din perioada de tristă amintire 2000-2004 și dispreț față de statul de drept pentru a se înstăpâni peste toată România”, a declarat Cristian Adomniţei, co-președinte ACL Iași.

Mesajul lui Adomniței a fost întărit de cuvântul lui Mihai Răzvan Ungureanu, care le-a transmis ACL-iștilor ieșeni că „e timpul ca Moldova să arate PSD că vremea minciunii, ca program de guvernare, a luat sfârșit. Iașul, în istoria sa, a fost un centru care a generat schimare în momentele esențiale ale României. Avem nevoie de fiecare ieșean pentru a pune capăt arbitrariului și fărădelegii partidului-stat. Vom câștiga președinția României pentru că țara noastră are nevoie de mai multă sobrietate, mai multă demnitate și mai mult respect față de lege. Cu Klaus Iohannis președinte, România va alege calea europeană”.

Președintele PDL Iași a făcut referire la ordonanța de urgență privind transferul primarilor: „ultimatumul pe care PSD l-a dat primarilor, prin acest OUG, înseamnă, în fapt, dorința monstruoasă a partidului-stat de a anihila orice formă de opoziție. Disperarea pleacă de la numărul de primari: la nivel național, ACL are 1550 de primari, pe când PSD are 1100. Această diferență este coșmarul lui Ponta. 25 ani de democrație sunt aruncați la gunoi într-o ședință de guvern patronată de ucenicul lui Adrian Năstase”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL