Premieră mondială. Un candidat AI va fi pe buletinele de vot la alegerile generale din Marea Britanie

Sursa foto- x

„AI Steve”, reprezentat de un om de afaceri din Sussex, Steve Endacott, va apărea pe buletinele de vot la alegerile genererale de luna viitoare din Marea Britanie, alături de candidații non-AI care candidează pentru a reprezenta alegătorii din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un oraș de pe coasta de sud a Angliei.

„AI Steve”, reprezentat de omul de afaceri din Sussex, Steve Endacott, va apărea pe buletinul de vot alături de candidații non-AI care candidează pentru a reprezenta alegătorii din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un oraș de pe coasta de sud a Angliei.

AI Steve este copilotul AI”, a spus omul de afaceri din Sussex, Steve Endacott, într-un interviu. „Sunt adevăratul politician care intră în Parlament, dar sunt controlat de copilotul meu”, a adăugat acesta, potrivit NBC News.

Endacott este președintele Neural Voice, o companie care creează asistenți vocali personalizați pentru companii sub forma unui avatar AI. Tehnologia Neural Voice se află în spatele AI Steve, unul dintre cele șapte personaje create de companie pentru a-și prezenta tehnologia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: