Skip to content
Magazin

Premiera noului sezon din „La Casa de Papel“, cea mai vizionată din lume

Seria originală spaniolă Netflix, „Casa de Papel“ a înregistrat cea mai vizonată premieră din lumea a unui serial, potrivit unui raport realizat de Parrot Analytics (firmă de consultanţă specializată în cererea de conţinut şi difuzare de televiziune globală), scrie Virgin Radio.

Astfel, „La Casa de Papel“, care a debutat pe 3 aprilie cu cel de-al patrulea sezon, a devenit cea mai consumată premieră din lume.  A depăşit debuturi precum cele ale serialelor de succes „Game of Thrones“, „The Walking Dead“ şi „Westworld“, conform celui mai recent raport Parrot Analytics.

„La Casa de Papel“ a avut cu 30% mai multe vizionări. Trebuie notat că la acest record a ajutat faptul că peste două miliarde de oameni de pe întreg globul se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Aşa cum s-a întâmplat anterior, seria a trecut graniţele şi limbile. În ţări precum Filipine, Statele Unite şi Franţa, cel de-al patrulea sezon al serialului „La Casa de Papel“ este considerat cel mai vizionat serial, depăşind chiar şi spectatorii din ţara sa natală, Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *