Skip to content
București

Premieră pe scena Operei Comice pentru Copii

OCC

Un nou spectacol este pus în scenă, în premieră, la Opera Comică pentru Copii. Este vorba despre „Răpirea din Serai”, operă semnată de W. A. Mozart, cu un libret de Stephanie Gottlieb, în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

Spectacolul „este o poveste despre iubire și actele de curaj, dar și de mărinimie pe care aceasta le inspiră. Demnitatea frumoasei Konstanze își găsește asemănare în devotamentul lui Belmonte, dar și în generozitatea lui Selim Pașa, care, în loc să pedepsească dragostea, o răsplătește cu libertatea. Ce gest mărinimos!”, a declarat, în comunicatul de presă trimis redacției PSnews, Felicia Filip, managerul instituției.

Cei care vor performa în fața publicului sunt soliștii: Ana-Maria Băcanu, Daniela Bucșan, Raluca Oprea și Simona Simionescu (Konstanze), Bogdan Lupea și Gjergji Mani (Belmonte), Oana Șerban, Gloria Tronel și Mediana Vlad (Blonda), Andrei Mihalcea și Valentin Racoveanu (Pedrillo), Mihai Marinescu și Răzvan Răduță (Selim Pașa) și Daniel Pascariu și Ștefan Schuller (Osmin), se precizează în comunicat.

Premiera va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 17:00 și duminică, 6 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Printre cei care au contribuit la realizarea acestui spectacol se numără Bogdana Pascal (scenografia), Gheorghe Iliuță (conducerea muzicală) și Daniel Manea (coregrafia) iar acompaniamentul este pentru prima dată asigurat de  Orchestra Operei Comice pentru Copii. Suita evenimentelor culturale va continua cu  baletul clasic “Spărgătorul de nuci”, de P.I Ceaikovski, musicalul “Micuța Dorothy” și baletul contemporan “Pinocchio”, se mai arată în comunicat.

Biletele pot fi achiziționate de pe rețeaua bilete.ro – cu minim 24 de ore înainte de spectacol – și de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr. 16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *