Premieră pentru Iohannis. Impresiile acestuia după prima zi de campanie electorală

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a decis să își facă blog pentru a le transmite gândurile sale din această campanie tuturor celor interesați. După cum recunoaște, postările pe blog sunt o premieră pentru președintele PNL.

Iohannis a decis să ofere câteva impresii după prima zi din campanie electorală pentru prezidențiale, zi pe care și-a petrecut-o lansându-și biografia. 

”Sunt in biroul meu si privesc spre Piata Mare.Tocmai s-a incheiat prima zi de campanie electorala , una foarte speciala, a cincea campanie din viata mea politica. Ma gandesc cum s-au scurs anii din 2000, cand am candidat prima oara. Ma simt foarte, foarte bine desi imi dau seama ca sunt pe drumuri din aprilie, de la europarlamentare.

Scriu pe acest blog (de fapt, daca ma gandesc bine, este pentru prima data cand scriu pe un blog ) prima postare din aceasta campanie si as vrea sa va am alaturi,aici, pana pe 16 noiembrie. Imi propun sa scriu in fiecare zi, sa gasesc timpul si cuvintele ca sa o fac cat mai bine. Vreau ca acest spatiu sa ramana unul al prezentului in trecut , o fotografie a momentului asa cum o vad eu, cum o simt eu. Nu voi scrie despre evenimentele politice, despre atacurile de presa, despre subiectele zilei.

Poate că cititorul însetat de dezvăluiri, de opinii contondente sau de amănunte de culise nu va fi satisfăcut. Insa scopul meu si al acestui blog este ca din tot ce se intampla peste zi sa ramana acest decupaj al momentului, ceva din atmosfera din spatele evenimentului public. Vreau ca acesta sa ramana un loc de intalnire despre politica facuta altfel in drum spre Romania lucrului bine facut. Va astept! Doamne-ajuta !”, a transmis Iohannis pe blogul său.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL