Premierul Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi

Sursă foto: Captură video

Abu Dhabi, 19 apr – Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Premierul Marcel Ciolacu a vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi, în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite.

Şeful Executivului a efectuat un tur al moscheii şi a primit o serie de explicaţii din partea directorului general al Sheihk Zayed Grand Mosque Center, dr. Yousif Abdallah Alobaidli, cu privire la istoricul clădirii şi însemnătatea lăcaşului de cult în regiune pentru credincioşii musulmani.

Din datele oferite de gazde rezultă că în primul trimestru al anului 20.000 de români au vizitat Moscheea Sultan Al Nahyan Sheikh Zayed Bin din Abu Dhabi.

La finalul vizitei, premierului i-a fost oferit un cadou simbolic, un album de artă cu fotografii care prezintă moscheea şi povestea realizării sale.

Şeful Executivului a oferit, la rândul său, o plachetă de bronz cu Palatul Victoria, sediul Guvernului de la Bucureşti, certificată de Monetăria Statului şi o casetă omagială „Dulce Românie” cu un album de vinil cu poezii ale poetului naţional Mihai Eminescu, o medalie omagială Eminescu şi o ediţie caligrafică a capodoperei poetice Luceafărul – carte de buzunar.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: