Premierul Ciolacu, alături de Codin Maticiuc și BRomania, la lansarea trailerului ”Miami Bici 2”: ”Welcome to Buzău!”

Marcel Ciolacu: ”Welcome tu Buzău!”

După ce ”Miami Bici”, filmul realizat de Codin Maticiuc și BRomania, a făcut senzație – fiind considerat unul dintre cele mai bune filme de comedie care au fost produse în România ultimilor ani -, cinefilii așteaptă cu nerăbdare crescândă și ”Miami Bici 2”. Filmul va fi lansat în cinematografe în data de 24 noiembrie 2023, iar miercuri seară a avut loc lansarea trailerului.

La evenimentul care a început la ora 20:00, la Tshirt Factory, a participat și premierul României, Marcel Ciolacu – admirator declarat al filmului ”Miami Bici” -, însoțit de Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, un alt cinefil cu ”state vechi de serviciu”.

În ”Miami Bici 2”, localitatea Buzău este în prim-plan, un motiv în plus pentru ca Marcel Ciolacu să poarte un tricou înscripționat sugestiv: ”Make Buzău Great Again”, laitmotivul filmului. Unul dintre actorii care joacă în producția realizată de Codin Maticiuc este celebrul Danny Trejo, iar acesta – a povestit Codin Maticiuc – a reușit să pronunțe corect numele localității în timpul filmărilor.

De altfel, în ”Miami Bici 2” se vorbește, prin vocea personajului interpretat de Codin Maticiuc, chiar de o ”Walk of Fame” pe o stradă din Buzău.

Lansată la începutul pandemiei de COVID, comedia ”Miami Bici” a stabilit un record de audiență în cinematografe, iar peste 135.000 de români au fost să vadă filmul regizat de Jesus del Cerro în weekendul de lansare. ”Miami Bici” a avut încasări totale de 11,6 milioane de lei (2,36 de milioane de euro), cu o prezență de 550.000 de spectatori. Filmul cu Matei Dima – BRomania – și Codin Maticiuc se află pe locul 2 în topul celor mai de succes filme românești din toate timpurile, la capitolul încasări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL