Premierul Ciolacu: Control în forță la benzinării. „Să se aplice legea cu strictețe”. VIDEO

Guvernul României
Sursa foto: GOV.RO

Premierul Marcel Ciolacu a cerut, joi, instituţiilor implicate în controlul naţional la benzinării, depozite, cisterne de carburant şi puncte de alimentare GPL „să aplice legea cu stricteţe” şi oriunde găsesc nereguli să ia „măsuri ferme”, menţionând că trebuie modificată legislaţia astfel încât cei care nu au autorizaţie de funcţionare să răspundă penal.

„M-am coordonat cu domnul vicepremier şi ministru de Interne. Văd că a pornit în forţă şi controlul naţional la benzinării, depozite cisterne de carburant, cu accent special pe cele 1.300 de puncte de alimentare cu GPL. Fac un apel şi cer tuturor instituţiilor implicate să aplice legea cu stricteţe şi oriunde găsesc nereguli să ia măsuri ferme”, a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: