Premierul Ciolacu l-a felicitat pe olandezul Mark Rutte, noul secretar general al NATO

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu i-a transmis, marţi, un mesaj de felicitare lui Mark Rutte la preluarea funcţiei de secretar general al NATO, exprimându-şi, totodată, recunoştinţa la adresa fostului şef al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, pentru activitatea depusă.

„Îi doresc tot binele lui Mark Rutte în calitate de secretar general al NATO şi aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună!”, a transmis Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe platforma X.

Totodată, el şi-a exprimat recunoştinţa faţă de activitatea depusă de Jens Stoltenberg în calitate de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice.

„Recunoştinţă faţă de Jens Stoltenberg pentru contribuţia sa nepreţuită la întărirea NATO în vremuri dificile şi pentru angajamentul său neclintit faţă de securitatea euro-atlantică, inclusiv a României şi a Flancului estic”, a afirmat Ciolacu.

Fostul prim-ministru olandez Mark Rutte a devenit, la 1 octombrie 2024, noul secretar general al NATO, după o ceremonie de predare la sediul Alianţei Nord-Atlantice de la Bruxelles, relatează dpa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: