VIDEO Premierul Ciolacu: Majorăm bugetul schemei de ajutor de stat IMM Plus cu circa 2,5 miliarde de lei

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că în şedinţa Executivului va fi majorar bugetul schemei de ajutor de stat IMM Plus cu circa 2,5 miliarde de lei, până la un total de aproape 15 miliarde de lei, putând astfel sprijini 13.800 de firme, cu 2.300 mai multe decât înainte de creşterea bugetului.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţă că Guvernul adoptă ”o măsură esenţială pentru susţinerea mediului privat”.

”Majorăm bugetul schemei de ajutor de stat IMM Plus cu circa 2,5 miliarde de lei, până la un total de aproape 15 miliarde de lei. Putem sprijini astfel 13.800 de firme, cu 2.300 mai multe decât înainte de creşterea bugetului”, a subliniat şeful Executivului.

”Avansăm azi şi cu o investiţie majoră în infrastructura rutieră. Aprobăm indicatorii tehnico-economici ai drumului expres Focşani – Brăila, proiect de 6,75 miliarde lei”, a mai spus Ciolacu.

Potrivit premierului. drumul va avea peste 73 kilometri, va fi finanţat din fonduri europene şi de la buget şi va fi conectat printr-un nod rutier la viitoarea Autostradă a Moldovei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: