Premierul Ciolacu va fi socru mare săptămâna viitoare: Fiul lui se va căsători, la Buzău, cu o colegă de facultate

Mare bucurie în familia premierului Marcel Ciolacu. La sfârșitul săptămânii viitoare, singurul său copil Andrei Filip (24 de ani) se va cununa civil cu Iris Alexa Constantinescu (23 de ani). Ieri, cei doi au depus actele la Oficiul Stării Civile din Municipiul Buzău, conform reporteris.ro.

Viitori soți sunt studenți în anul V la Medicină, la Universitatea „Ovidius” din Constanța și, conform unor fotografii publicate pe site-urile de socializare, au o relație cel puțin din anul 2019. Iris Alexa este de loc din Câmpulung Muscel, are o soră proaspăt admisă la facultate în București și conform unui articol publicat de un site local de știri în februarie 2023, mama ei „este foarte cunoscută în urbe”, ocupând postul de asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgențe.

„Alexa este o persoană creativă, pasionată de desen și pictură și în general de artă. Este foarte apropiată de părinții lui Filip, iar Marcel Ciolacu este mândru de alegerea fiului, deoarece a postat o fotografie cu cei doi tineri și pe pagina lui de Facebook. Atunci, în primăvara lui 2021, Ciolacu senior a mers la malul mării ca să sărbătorească ziua de naștere a fiului său, alături de Alexa.”, a scris, în iunie 2023, publicația retetesivedete.ro.

Ciolacu a amintit de Iris Alexa într-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 în urmă cu doi ani: ”Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău.”

Andrei Filip este fiul lui Marcel și al Roxanei Ciolacu, mama fiind adminsitrator al unor firme din Buzău. Tatăl este președintele Partidului Social-Democrat și, din vara acestui an, premier al României. Recent, s-a vehiculat că Marcel Ciolacu urmează să se despartă de soția sa, pentru a se căsători cu o femeie mult mai tânără, tot din Buzău.

Citeste mai mult pe stiridinsursebuzau.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL