Skip to content
Politică

Premierul Cioloș se declară îngrijorat: Suntem într-o zonă unde există conflicte…

Premierul Cioloș se declară îngrijorat: Suntem într-o zonă unde există conflicte…

Mai precis, prim-ministrul Dacian Cioloș s-a declarat îngrijorat „de faptul că există conflicte care destabilizează regiunea” şi a mai spus că de aceea „trebuie să ne gândim la cum să ne apărăm în caz că se întâmplă ceva”.

 

„România este frontiera NATO. Suntem într-o zonă unde există conflicte care nu sunt provocate de România sau de ţări ale Uniunii Europene. Rusia este un mare vecin, dar România nu a luat măsuri împotriva Rusiei. Sistemul antirachetă nu este îndreptat împotriva Rusiei”, a subliniat prim-ministrul român, răspunzând unei întrebări în presa franceză despre ameninţările recente ale preşedintelui rus Vladimir Putin la adresa României.

Dacian Cioloş a mai declarat că Vladimir Putin este cel care a luat „această măsură care a creat situaţia pe care o cunoaştem în Ucraina”.

„Sunt îngrijorat în primul rând de faptul că există conflicte care destabilizează regiunea şi bineînţeles că trebuie să ne gândim la cum să ne apărăm în caz că se întâmplă ceva. Însă dacă ne uităm în istorie, România nu se caracterizează prin agresiune. şi nu o va face nici acum”, a adăugat el în interviul citat, potrivit romaniatv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *