Skip to content
Politică

Premierul Cîțu trimite Corpul de Control la Ministerul Muncii, după ce Turcan a anunțat că nu mai sunt bani de pensii

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul în funcție, Florin Cîțu, a trimis Corpul de Control la Ministerul Muncii, după ce ministrul Raluca Turcan a anunțat că nu mai sunt bani de pensii, au precizat surse guvernamentale pentru PS News.

Precizăm că am încercat să luăm legătura cu președintele PNL, însă până la momentul publicării acestei știri nu am obținut nicio reacție.

Raluca Turcan a lansat, luni, un atac dur la adresa liderului PNL, Florin Cîțu, și i-a cerut acestuia demisia din fruntea formațiunii politice. „Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, este mesajul Ralucăi Turcan.

CITIȚI ȘI: Ce liberali vor face parte din viitorul Guvern. Reacția furtunoasă a lui Florin Cîțu la ședința PNL

Atacul care i-a luat prin surprindere și pe liderii PNL vine, luni, după ce Raluca Turcan a aflat că nu va mai primi niciun minister. Surse politice susțin că, inițial, aceasta era vehiculată pentru Ministerul Digitalizării, dar se pare că va fi exclusă complet din Guvern, motiv pentru care actualul ministru al Muncii a început revolta la actualul lider al partidului.

CITIȚI ȘI: Ce se ascunde în spatele atacului ministrului Raluca Turcan la Florin Cîțu

Cum a răspuns Florin Cîțu

Florin Cîţu a răspuns, luni, și acuzaţiilor aduse de Raluca Turcan, care, într-un mesaj intern în partid, scria că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii. E ministrul Muncii, să îşi asume dacă nu mai sunt fonduri, a spus Cîţu la sediul partidului.

„Doamna Raluca Turcan, dacă avea ceva de spus putea să vină la şedinţa BPN, nu în presă”, a spus Florin Cîţu, întrebat de faptul că Turcan i-a cerut, luni, demisia din fruntea partidului, pentru coaliţia cu PSD şi modul în care s-a negociat formula guvernului, doar în interesul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *