Skip to content
Politică

Premierul Ciucă, la prima şedinţă de Guvern: Mulţumesc partidelor politice care au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul român şi interesul ţării

Inquam Photos/George Calin

Premierul Nicolae Ciucă a precizat, în prima şedinţă de Guvern de când a fost numit în funcţie joi, că este important că partidele politice au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul român şi interesul ţării.

El a adăugat a adăugat că Executivul poate transmite mesajul prin care să condamne orice fel de violenţă împotriva femeilor, în contextul marcării joi Zilei Internaţionale a eliminării violenţei împotriva fetelor şi femeilor.

A fost o zi lungă în care au avut loc toate activităţile procedurale privind învestirea Guvernului României şi iată că astă seară are loc prima şedinţă a Guvernului României, după o perioadă de criză politică şi doresc să mulţumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere.

 

 

Doresc să mulţumesc partidelor politice care au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul român şi interesul ţării, iar noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanţă de urgenţă privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, a afirmat Nicolae Ciucă, în debutul şedinţei de la Palatul Victoria.

Prim-ministrul a avut un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a eliminării violenţei împotriva fetelor şi femeilor. „Înainte de a intra în dezbaterea acestui punct de pe ordinea de zi doresc să menţionez că astăzi e Ziua Internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor şi consider că Guvernul României poate să transmit un mesaj prin care condamnă orice fel de violenţă împotriva femeilor”, a conchis premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *