Skip to content
Politică

Premierul Ciucă nu consideră că Florin Cîţu ar trebui să renunţe la şefia Senatului

Inquam Photos/George Calin

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu vede motiv pentru ca Florin Cîţu să plece de la şefia Senatului în perioada următoare, după ce acesta a demisionat, sâmbătă, din funcţia de preşedinte al PNL.

Prim-ministrul a adăugat că va discuta cu Dan Vîlceanu, care a anunţat că îşi va înainte demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene. „În acest moment, nediscutându-se alte demersuri, şi având în vedere tot ceea ce s-a petrecut la nivelul PNL, nu văd de ce ar trebui să plece din această funcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, chestionat la finalul şedinţei Consiliului Naţional de duminică de la Parlament, dacă Florin Cîţu ar trebui să plece şi din funcţia de preşedinte al Senatului.

Întrebat despre faptul că Dan Vîlceanu a anunţat că doreşte să vorbească cu el pentru a îşi înainta demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ciucă a răspuns: „Am să discut cu domnul ministru Vîlceanu”. Potrivit News.ro, şeful Guvernului a adăugat că ar fi fost bine ca Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu să participe la lucrările de duminică ale BPN şi cele ale Consiliului Naţional al PNL.

3 comentarii la “Premierul Ciucă nu consideră că Florin Cîţu ar trebui să renunţe la şefia Senatului

  1. & Oare va solicita Cîțu să fie și secretar adjunct NATO, dacă va fi înlocuit și de la Senat ca Mircea Geoană, însă de la PNL, ? Mircea Lucescu a antrenat și pe Shakhtar Donetsk și pe Dynamo Kiyv, ?

  2. & Dacă domnul Câțu va merge pe ,,trasabilitatea” lui Mircea Geoană și președintele Iohannis ar putea urma ,,trasabilitatea” lui Traian Băsescu, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *