Skip to content
Politică

Premierul Florin Cîţu doreşte deschiderea unor centre de vaccinare în companiile private

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Premierul Florin Cîţu s-a întâlnit marţi la Guvern cu reprezentanţi ai mediului de afaceri pentru a discuta despre organizarea unor centre de vaccinare în cadrul companiilor.

Companiile private vor avea posibilitatea să-şi facă centre de vaccinare la sediu, să-şi vaccineze propriii angajaţi, ne-am uitat şi poate includem şi familiile lor, vedem cum va fi forma finală. Vom face vaccinul cât mai accesibil. Dozele de vaccin vor fi cât mai accesibile pentru fiecare cetăţean. Vom face prin companii, prin centre drive thru, centre non-stop. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze. Eu, poate mai mult ca oricine, vreau să revin la normalitate pentru că ştiu ce potenţial are această economie atunci când revenim la normalitate. Asta ar trebui să fie ceea ce ne împinge pe toţi: să revenim la normalitate”, a declarat, marţi, premierul, la videconferinţa ”Bursa în anul crizei sanitare şi al incertitudinilor economice”.

" "
" "

Şeful Executivului se va întâlni tot marţi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi ai asociaţiilor ale pacienţilor pe tema campaniei de vaccinare.

La cele două reuniuni vor fi prezenţi preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Codiv, Valeriu Gheorghiţă, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedinte CNCAV Andrei Baciu.

 

" "

5 comentarii la “Premierul Florin Cîţu doreşte deschiderea unor centre de vaccinare în companiile private

  1. & Sunteți de părere că vaccinarea este și despre faptul că și-au luat mulți doctorate , însă pacienți sunt numai la medicii, de insistă Cîțu să vaccineze și pe la companii, ? Companiile or avea și angajați care au obținut și doctorate, ?

  2. & Iese premierul Câțu și zice ,,lumea trebuie să se vaccineze” , deci zice lumii ce trebui să facă, ? Probabil că nici Ceaușescu nu avea astfel de pretenții, să zică lumii ce trebuie să facă și probabil că i-ar mai putea oferi mintea și alte idei , prin care să zică lumii ce trebuie să facă, că este totuși reprezentant al unor indivizi, cărora nu li s-a retras probabil și dreptul de a decide despre propria persoană, ? S-o fi gândit totuși doar la liberali, membrii coaliției de guvernare, alte persoane pentru care decide Câțu, despre sănătate și vaccinare, deci care i-au cedat o astfel de responsabilitate, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *