Skip to content
Politică

Premierul grec, la Summitul de la Sibiu: Avem nevoie de un preşedinte care va susţine ideile fundamentale ale Uniunii Europene. Preşedintele meu nu e Weber

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat, joi, la sosirea la Summitul european de la Sibiu, că Uniunea Europeană are nevoie de un preşedinte care susţine solidaritatea, democraţia şi coeziunea socială, spunând, în acest context, că preşedintele său nu este Manfred Weber, candidatul PPE la Preşedinţia Comisiei Europene, scrie news.ro.

La sosirea la Summitul de la Sibiu, pe covorul roşu din Piaţa Mare, premierul Greciei, Alexis Tsipras, a declarat că Uniunea Europeană are nevoie de un preşedinte care va fi împotriva neoliberalismului.

" "

Avem nevoie de un preşedinte care va susţine ideile fundamentale ale Uniunii Europene, adică solidaritate, democraţie, coeziune socială, avem nevoie de un preşedinte care va fi împotriva neoliberalismului, împotriva austerităţii şi desigur împotriva xenofobiei, a forţelor extremiste care încep să se ridice în Uniunea Europeană, aşa că preşedintele meu nu e Weber„, a declarat Tsipras.

Alexis Tsipras a fost primit de preşedintele României, Klaus Iohannis, gazda Summitului european de la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *