Skip to content
Politică

Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit cu şefii OMV Petrom. Când va fi luată decizia finală de invetiţie în proiectul din Marea Neagră

ziuaconstanta.ro

Şeful OMV, Rainer Seele, împreună cu CEO-ul OMV Petrom, Christina Verchere, și directorul pentru reglementare și afaceri publice al Petrom, Alexandru Maximescu, au avut marţi o întâlnire cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, potrivit B1.ro.

Cel mai probabil, Seele și cei doi reprezentanți ai OMV Petrom le-au transmis reprezentanţilor statului român disponibilitatea lor de a continua investițiile în proiectul Neptun Deep, în pofida intenției partenerului ExxonMobil de a-și vinde participația sau compania care deține participația în acest proiect, scrie profit.ro.

De altfel, se pare că decizia finală de investiție în proiectul Neptun Deep va fi luată în luna iunie a anului viitor, susține Platts în raportul Energy Outlook 2020.

Informaţia provine cel mai probabil din surse de la compania-mamă de la Viena, confirmând declarațiile lui Rainer Seele, care anunța, acum o lună, luarea unei decizii de investiție în cursul lui 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *