Premierul Marcel Ciolacu, discuții cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la Palatul Victoria

MARCEL CIOLACU/ SURSA FOTO: FACEBOOK
SURSA FOTO: FACEBOOK

Premierul Marcel Ciolacu discută luni, la Palatul Victoria, cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Premierul Marcel Ciolacu l-a întâmpinat pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la intrarea în Palatul Victoria.

Cei doi urmează să discute despre inflaţie şi despre situaţia economică.

Premierul Marcel Ciolacu afirma săptămâna trecută, la preluarea mandatului, că noul Guvern are de livrat ţinte şi jaloane din PNRR.

”Nu putem rata nimic. Pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie”, afirma liderul PSD, citat de news.ro.

”Din acest moment, la Guvernul României şi la toate ministerele de linie am anunţat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ţinte şi jaloane din PNRR şi nu putem rata nimic. Pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie. Mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare şi locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare şedinţă de Guvern, veţi vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică”, a mai afirmat Ciolacu în prima şedinţă de Guvern.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: