Premierul Marcel Ciolacu începe vizita de lucru în SUA

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu începe, duminică, vizita de lucru pe care o efectuează până miercuri, la Washington DC şi la New York, în Statele Unite ale Americii.

Guvernul a informat, sâmbătă, că premierul Marcel Ciolacu va discuta cu partenerii americani, în cadrul vizitei pe care o efectuează în SUA, despre avansarea proiectelor economice comune, creşterea investiţiilor americane în România şi consolidarea sprijinului politic şi de securitate.

„Avansarea proiectelor economice comune, creşterea investiţiilor americane în România şi consolidarea sprijinului politic şi de securitate de care beneficiem din partea partenerilor noştri strategici sunt obiectivele vizitei în Statele Unite ale Americii”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, potrivit comunicatului Executivului.

Premierul Marcel Ciolacu efectuează vizita de lucru împreună cu o delegaţie guvernamentală din care vor face parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei. Duminică, Marcel Ciolacu va vizita Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, iar în seara aceleiaşi zile va avea o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din zonele Washington,Virginia şi Maryland.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL