Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu o delegaţie a Băncii Mondiale

Sursă foto: Facebook/ Guvernul României

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi o întrevedere cu delegaţia Băncii Mondiale condusă de Asad Alam, director regional pentru creştere echitabilă, finanţe şi instituţii pentru Europa şi Asia Centrală, el afirmând că digitalizarea este principalul instrument prin care Guvernul are în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget.

”Menţinerea stabilităţii economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului şi o strategie eficientă de atragere a investitorilor”, a afirmat prim-ministrul în cadrul întâlnirii cu oficialii Băncii Mondiale.

Şeful Executivului a prezentat setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, eficientizarea colectării şi de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

”Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanţa programele sociale şi de dezvoltare economică”, a subliniat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Potrivit Executivului, reprezentanţii Băncii Mondiale au apreciat atenţia acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice şi a arătat disponibilitatea de a oferi asistenţă autorităţilor române pentru atingerea obiectivelor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: