Skip to content
Politică

Premierul Orban, atac la adresa a două site-uri: Au vrut să își crească traficul cu fake news

Ludovic Orban a infirmat că va candida, din partea PNL, la Primăria București, așa cum au titrat digi24.ro și g4media.ro. Premierul acuză cele două site-uri de fake-news. Liderul PNL a participat, alături de Marcel Ciolacu, la înscăunarea noului Arhiepiscop-Mitropolit Romano-Catolic de București.

”În Biserică, lucrurile politice nu au loc. Nu am discutat politică (nr.r dacă a discutat cu Marcel Ciolacu despre alegerile anticipate).

" "
" "

A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată și nu are. Chiar mă deranjează că două site-uri de știri au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără să mă întrebe despre acest subiect. E o scorneală. Au vrut să își crească traficul cu fake news.

Între președinte și mine e un parteneriat fără cusur. Se fac speculații. Candidatul PNL la funcția de premier e desemnat de Consiliul Național. Eu sunt premier și candidat la funcția de premier. Obiectivul nostru e să câștigăm alegerile și să guvernăm pentru următorii 4 ani.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei va fi desemnat în urma unor cercetări sociologice. Din partea PNL nu poate candida decât un membru al PNL.”, a spus Orban.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de București, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineață, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală.

La slujbă a fost prezent și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

În spațiul public au apărut informații, pe surse, potrivit cărora la întâlnire de vineri, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis i-ar fi propus lui Ludovic Orban să candideze la funcția de primar general al Capitalei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *