Skip to content
Politică

Premierul Ponta, despre succesorul lui Vâlcov la ministerul Finanțelor

Premierul României Victor Ponta, a vorbit, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3, despre succesorul lui Darius Vâlcov la ministerul Finanțelor, în contextul în care Vâlcov i-a înaintat, duminică după-amiază, demisia prim-ministrului.

În același timp, premierul Ponta a declarat că înainte de a face o propunere pentru funcția de ministru al Finanțelor, se va consulta cu președintele Klaus Iohannis.

„În aceste zile voi căuta o persoană care să ocupe această funcție (n.r. – ministru de Finanțe), că nu e totuși o funcție ușoară. Vreau să propun pe cineva care să poată să ducă mai departe la nivelul la care a dus Darius Vâlcov, adică înalt, proiecte importante. (…) Am vorbit astăzi cu președintele Iohannis, nu știu exact succesiunile (n.r. – a mesajelor președintelui), dar am vorbit în această după-amiază și i-am spus ce am discutat cu Darius Vâlcov și faptul că atunci când o să am o propunere am să-l consult înainte, nu am să o înaintez pur și simplu.”, a declarat premierul Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *