Skip to content
Politică

Premierul Ponta, mesaj de 8 martie pentru mama sa si pentru Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a transmis „La multi ani!”, sambata, femeilor din Romania, printre care si mamei sale. Prim-ministrul nu l-a uitat nici pe fostul presedinte Traian Basescu, pe care l-a criticat pentru ultimii „zece ani de iarna”.

Le salut pe toate colegele mele, doamnele, domnisoarele si le transmit la multi ani pentru primavara…e adevarat ca nu a venit chiar de tot, dar dupa zece ani de iarna e nevoie de timp sa vina cu adevarat. Mai sunt lucruri rele ramase in noi, insa va spun cu incredere ca vine primavara, nu cred ca cineva poate sa o intarzie foarte mult„, a declarat Victor Ponta, facand referire la cele doua mandate ale fostului presedinte Traian Basescu, precizeaza ziare.com.

Premierul a facut declaratiile la lansarea in dezbatere publica a „Pactului pentru demnitarea femeii” de catre Organizatia de femei a PSD.

Vreau sa ii transmit la multi ani mamei mele, care din pacate se uita la televizor, Irinei (fiica lui Victor Ponta – n.red.), care din fericire nu se uita, surorilor mele Alexandra si Izabela, care nu mai au televizor de o luna si e mai bine„, a continuat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *