Premierul susține naționala, la Euro-2024, direct din tribune. Ce program are Ciolacu după meci

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, îi va încuraja pe tricolorii noștri chiar din tribunele stadionului pe care se va disputa meciul de fotbal dintre echipa României și Ucrainei, în Munchen. Meciul va avea loc în cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2024 și se va disputa pe Allianz Arena.

Biroul de Presă al Guvernului României a dat publicității informația conform căreia prim-ministrul Marcel Ciolacu va fi prezent luni la primul meci al României, din cadrul Euro 2024, împotriva Ucrainei.

Vizita premierului în germania este ocazionată de împlinirea a 25 de ani de relații bilaterale româno-bavareze. Cu acest prilej, Ciolacu va lua parte la recepția oferită în onoarea sa de la Castelul Nymphenburg din Munchen, unde va rosti o scurtă alocuțiune.

La eveniment vor mai lua parte ministrul de Stat și Afaceri Federale și Media, dr. Florian Hermann, șeful Cancelariei de Stat a Bavariei, reprezentanți ai Diasporei, ai etnicilor germani din România, ai sașilor, șvabilor, reprezentanți ai cultelor, precum și personalități bavareze marcante implicate în relația bilaterală, după cum mai reiese din textul informării.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: