Skip to content
Politică

Premierul Tudose aprinde dinamita: Sunt de acord cu Niculae Bădălău! EXCLUSIV

secundatv.ro

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a lansat luni seara o scrisoare deschisă în care cere „punerea în funcţiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectivă a partidului”, aducând şi o critică asupra preşedintelui Liviu Dragnea.

Mai exact, Bădălău le cere membrilor PSD să restabilească democrația în partid și vorbește despre o serie de decizii controversate luate de PSD în ultimul an. Totodată, președintele executiv al PSD susține că trebuie reactivat BPN-ul PSD, un for pe care Liviu Dragnea îl convoacă foarte, foarte rar.

Citiți și Dragnea, pe muchie de cuțit. Lovitura grea a lui Bădălău

În acest contact, contactat marți dimineață de redacția de știri PSNEWS.RO, premierul Mihai Tudose a declarat că ”este de acord” cu cele scrise de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

”Este o scrisoare foarte bună, e un mesaj foarte bun. Sunt de acord cu ce a spus Niculae Bădălău”, a declarat premierul Mihai Tudose, în exclusivitate pentru PSNEWS.RO

Mai mult, chestionat în legătură cu tot mai vehiculatele tensiuni dintre acesta și liderul PSD, Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose a adăugat că ”fiecare poate să suțină ce dorește”.

”Poate să susțină fiecare ce dorește. Este treba lor”, ne-a declarat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *