Skip to content
Politică

Premierul Tudose, PRIMELE declarații înainte de şedinţa crucială din PSD

capital.ro

Situația din interiorul PSD se schimbă de la oră la oră, pe fondul tensiunilor existente între premieurl Mihai tudose și liderul PSD. Liviu Dragnea.

În acest context, premierul Mihai Tudose a participat, luni, la o conferinţă de presă în care s-a anunțat construirea unui nou pod pe Dunăre, unde a anuntat demararea proiectului pentru construirea unui pod peste Dunare, la Braila.

Însă, Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a spus in scurta sa alocutiune ca „atat timp cat mai suntem in picioare vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate”, informează Hotnews.ro

”Este o intrare în normalitate, acest obiectiv este propus spre realizare și discutat din anii `80. Sunt aproape 40 de ani. E un pas imens. Până acum un an, nici nu ne gândeam că ne apucăm să scriem primele cifre sau primele litere. S-a intrat în linie dreaptă. E un obiectiv major și din punct de vedere al infrastructurii rutiere, de legătură între provinciile istorice, începând cu nordul Moldovei și terminând cu Dobrogea, e și un element de siguranță națională și de normalitate, în care un fluviu nu se mai traversează cu bacul”, a declarat Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *