Skip to content
Politică

Premierul Viorica Dăncilă face o vizită oficială în Slovacia şi va avea întrevederi cu premierul Peter Pellegrini şi cu primarul oraşului Banská Bystrica

INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Premierul Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită în Slovacia şi va avea întrevederi cu premierul Peter Pellegrini şi cu primarul oraşului Banská Bystrica, Ján Nosko.

Potrivit unui anunţ al Guvernului, premierul Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită oficială în Slovacia.

Dăncilă va fi primită cu onoruri militare de către prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini, şi primarul oraşului Banská Bystrica, Ján Nosko.

Ulterior, Viorica Dăncilă va participa la ceremonia de depunere a unei coroane la Black Obelisk, în Piaţa Insurecţiei Naţionale Slovace.

La 10.55, ora locală, Dăncilă va avea o întrevedere tête-à-tête cu prim-ministrul Republicii Slovace, Peter Pellegrini care va şi oferi un dejun de lucru în onoarea sa.

Cei doi premieri au programate declaraţi de presă comune, după  care Viorica Dăncilă vaparticipa la depunere de coroane la Cimitirul Militar din Zvolenşi va vizita la Consulatul onorific al României de la Banská Bystrica, srie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *