Premiile PGA 2024 – Producătorii filmului „Oppenheimer” au primit cea mai înaltă distincţie

PAG Oppenheimer
Sursa foto: Twitter - Producers Guild of America

„Oppenheimer” a obţinut, duminică seară, premiul cel mare la gala Sindicatului Producătorilor din America, potrivit Variety.

Christopher Nolan, Emma Thomas, Chuck Roven şi echipa lor de producători au luat acasă premiul „Darryl F. Zanuck”, care recunoaşte excelenţa în producţia unui film de lungmetraj pentru cinematografe. Premiul a devenit poate cel mai important precursor pentru a cuceri premiul Oscar pentru „cel mai bun film”. Thomas a spus publicului că mulţi poate nu ştiu că Nolan, scenaristul şi regizorul filmului, a excelat cel mai mult în rolul său de producător: „Este absolut genial, am lucrat la 12 filme până acum”.

Nolan însuşi a remarcat că el şi Thomas nu au câştigat niciodată premiul „Zanuck”, în ciuda nominalizărilor anterioare. „De fiecare dată când am fost în această sală, am simţit atât de mult sprijin”, a spus el. O altă forţă de neoprit care a câştigat la Screen Actors Guild Awards din acest weekend – „The Bear'” de la Hulu – a câştigat premiul „Danny Thomas” al PGA pentru seriale de comedie.

„RuPaul’s Drag Race” a câştigat premiul pentru cel mai bun serial de competiţie în producţie, iar „Last Week Tonight with John Oliver” a ocupat primul loc la categoria varietăţi.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: