Skip to content
Politică

Premoniția lui Băsescu: luna în care pică Guvernul Ponta

" "

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a preconizat marți seară, la B1 TV, luna în care ar urma să pice Guvernul Victor Ponta.

Potrivit fostului șef al statului, Victor Ponta va părăsi Palatul Victoria înainte de Paște, adică în luna aprilie.

" "
" "

Citește și: Băsescu, dezvăluirea care a scăpat întregii prese: „Am fost la Elena Udrea acasă”

”Perspectiva e ca ar fi daramat (n.r.: referindu-se la Guvernul Ponta). Intuitia imi spune ca se subrejeste. Daca si presedintele face un mic efort, Ponta nu mananca ouăle rosii la Palatul Victoria. Eu simt ca se subrejeste. Și președintele Iohannis trebuie să ajute puțin. În loc să îl mângăi între cornițe, îi mai faci și câte un cucui între cornițe. Păi la câte face Ponta să nu găsești două motive pe zi….”, a precizat Traian Băsescu, marți, la B1.

Citește și: Băsescu, noi atacuri la Hellvig. Ce l-a şocat pe fostul preşedinte

" "

3 comentarii la “Premoniția lui Băsescu: luna în care pică Guvernul Ponta

  1. Un nenorocit disperat, ca puscaria e tot mai aproape !!! El face vizite clandestine Parasutei ,dar maintreb ce simte amarita denevastasa care a fost cea mai umilita femeie din ultimii 10ani !!!!

  2. PNL nu poate face guvern decat cu UNPR si UDMR,ceea ce ar insemna cam acelasi rahat doar ca am mai pierde cateva luni cu framantari politice si ne-am trezi iar la guvernare cu Anastase,Boc,Blaga, … ce mai,ar lipsi Base si Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *