Skip to content
Politică

Premoniție neagră. Baron PSD anunță ce ministru al Guvernului Ponta va pleca acasa ”în maximum 2-3 zile”

Unul dintre cei mai cunoscuți baroni ai Partidului Social Democrat a făcut vineri, într-o conferință de presă, o estimare neagră pentru un ministru cheie al Guvernului condus de Victor Ponta.

Fostul lider al PSD Constanța, Nicușor Constantinescu, a precizat vineri că actualul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, va fi demis în maximum două- trei zile din această poziție, notează ziuadeconstanta.ro.

De asemenea, Constantinescu a precizat vineri, potrivit ziuadeconstanta.ro, că Robert Cazanciuc tolerează abuzurile din justiție.

Nu a fost ocolit de critici nici cei din organizația PSD Constanța, despre care Constantinescu spune că nu au avut niciun fel de atitudine.

„Nu există o hotărâre a PSD care să mă demită din funcţia de preşedinte executiv al PSD la Constanţa. Când doi câini se bat pe un os şi vine un lup, câinii se unesc împotriva lupului. Nu am văzut atitudinea asta la PSD Constanţa. Mă aşteptam la o reacţie când am fost luat eu şi cu Mazăre. În afară de urări de sănătate, nimic. Noi am fost lideri, noi le-am dat funcţii. Eu nu m-am născut în genunchi. M-am născut în picioare şi mor în picioare”. a declarat vineri într-o conferință la Constanta Nicusor Constantinescu dupa ce a aflat ca Victor Ponta l-a suspendat din PSD, conform ziuadeconstanta.ro.

Fostul baron din PSD Constanta a mai declarat astăzi, într-o conferință de presă, că se bucură de faptul că moțiunea de cenzură a PNL nu a trecut și că îi felicită pe parlamentarii PSD de Constanța care au votat împotriva moțiunii.

Nu în ultimul rând, Nicușor Constantinescu a declarat astăzi că se bucură de faptul că moțiunea de cenzură a PNL nu a trecut și că îi felicită pe parlamentarii PSD de Constanța care au votat împotriva moțiunii, mai informează ziuaconstanta.ro.

Reamintim că plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a respins astăzi moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!”, cu 194 voturi „pentru”, 13 „împotrivă” și 7 abțineri.

1 comentariu la “Premoniție neagră. Baron PSD anunță ce ministru al Guvernului Ponta va pleca acasa ”în maximum 2-3 zile”

  1. Se baga prea mult in seama grasanu asta de la Constanta. Nicusor Constantinescu a facut rau PSD-ului, nu i-a facut nici-un bine. Bine si-a facut pentru el si averea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *