Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București

Sursa foto: frf.ro

România și Lituania se întâlnesc azi, de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea, în etapa a doua din Liga Națiunilor, ediția 2024/2025.

România – Lituania, de la 21:45 | Presa din Lituania, despre fanii români: „Explozivi și uniți!”

Jurnaliștii lituanieni au văzut anunțul făcut de FRF legat de meciul de luni și au reacționat. Aceștia sunt de părere că atmosfera din Ghencea va fi una de Campionat European.

Mai mult de atât, lituanienii au rămas impresionați de imaginile cu fanii români la EURO 2024 și au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

„La EURO 2024, în Germania, naționala României a fost renumită pentru fanii explozivi și extrem de uniți, care sunt deciși să creeze aceeași atmosferă și pentru meciul din Liga Națiunilor, cu Lituania.

Fanii naționalei României și-au arătat unitatea în Germania, unde au purtat cu toții uniforme galbene la meciurile naționalei și au cântat melodii românești în piețele orașelor.

Lituania și România vor da piept la București, luni, după două starturi diferite în Liga Națiunilor. Elevii lui Mircea Lucescu au zdrobit naționala din Kosovo, scor 3-0, în timp ce echipa lui Edgaras Jankauskas a pierdut cu 0-1 cu Cipru.”, au notat lituanienii de la tv3.lt.

În prima etapă din Liga Națiunilor 2024/2025, România s-a impus în Kosovo, scor 3-0.

Clasament Grupa C

Sursa foto: Flashscore

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: