Presa din Marea Britanie, despre reținerea fraților Tate. ”Sunt acuzații de agresiune sexuală din perioada 2012-2015”

Sursa foto: The Sky News

Frații Tate au fost arestați din nou aseară în România, dar de data aceasta pentru că ar fi comis infracțiuni sexuale pe teritoriul britanic.

Controversații frați Andrew și Tristan Tate au fost arestați în România în baza unui mandat european de arestare emis de poliția britanică.

Potrivit presei britanice, faptele datează din perioada 2012-2015 și includ acuzații de agresiune sexuală care au reapărut după ce au fost respinse anterior de către Crown Prosecution Service (CPS) în perioada 2017-2019, scrie dailymail.co.uk.

Curtea de Apel București urmează să ia astăzi o decizie cu privire la executarea mandatului.

”Frații Tate afirmă că momentul și circumstanțele care au înconjurat reapariția acestor acuzații ridică serioase semne de întrebare cu privire la motivele care stau la baza acestei acțiuni în justiție. Sugestia că ascensiunea domnului Tate la faimă ar fi putut juca un rol în aceste evoluții adaugă un alt nivel de suferință și îngrijorare.

Andrew și Tristan Tate neagă fără echivoc toate acuzațiile și dezaprobă ceea ce ei percep ca fiind o utilizare exploatatoare a sistemului juridic. Ei se angajează pe deplin să conteste aceste acuzații cu o determinare și o hotărâre de nezdruncinat. Frații subliniază credința lor într-un proces juridic corect și imparțial, în ciuda circumstanțelor tulburătoare din jurul cazului lor”, potrivit unui purtător de cuvânt al fraților Tate, mai scriu jurnaliștii britanici.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: